Hierontapalvelu

Henkilöstö

Hanne Lauslehto

Olen Koulutettu hieroja ja valmistuin Helsingin hieronta-akatemiasta 2010. Olen tehnyt hierojan töitä valmistumisesta asti.

Lisäksi olen kouluttautunut erilaisten kurssien muodossa mm. kinesioteippaus- ja triggerpiste-, sekä alaselän yleisimpiin ongelmiin perehdyttävät kurssit. Viimeisimpänä olen käynyt purentalihashierontakoulutuksen. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja kouluttautua lisää.

Olen myös entinen huippu-urheilija, mistä on paljon hyötyä hierojan ammaattiini. Lajinani on potkunyrkkeily ja nyrkkeily. Molemmissa lajeissa kilpailin MM tasolla.

Parhaimmat saavutukseni potkunyrkkeilyssä ovat 2x Euroopanmestaruus, 2x Maailmanmestaruus ja nyrkkeilyssä MM- pronssi.

Hierojana olen huolellinen ja asiakas lähtöinen, minulla on hyvä ”näppi tuntuma” ja löydänkin usein ne ongelmakohdat hyvin. Teen aina hieronnat asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Jenna Puurunen

Olen koulutettu hieroja ja valmistuin Helsingin Hieronta-akatemiasta kesäkuussa 2018. Suoritin hierojan erikoisammattitutkintona nivelten liikkuvuuden edistämisen. Olen myös hankkinut lisäkoulutusta purentalihasten hieronnasta, jolla voidaan helpottaa esimerkiksi päänsärkyä sekä kasvojen ja leuan alueen lihasten kireyksiä.

Itseltäni löytyy urheilutaustaa potkunyrkkeilystä ja nyrkkeilystä, joita olen harrastanut ja kilpaillut jo monia vuosia. Parhaimpia saavutuksiani ovat nyrkkeilystä kolme naisten Suomen mestaruutta sekä nuorten euroopanmestaruus hopea ja potkunyrkkeilyssä euroopanmestaruus hopea ja amatöörien sekä ammattilaisten maailmanmestaruus . Asiakaskuntaa onkin kertynyt jo opiskeluaikoina muun muassa kamppailu-urheilupiireistä.

Hierojana olen huolellinen ja keskityn tarkoin asiakkaan ongelmiin. Pyrin tekemään jokaisen hieronnan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Jenni Valonen

Olen valmistunut Koulutetuksi hierojaksi Porvoon edupolista 2015. Siitä asti olen toiminut hierojana.

Olen työn ohella hakenut lisäkoulutusta jäsenkorjauksen peruskursseilta, triggerpiste sekä akupunktio koulutuksesta. Akupunktio koulutuksessa keskitytään kivunhoitoon akupunktion avulla. Pystyn siis tehostamaan hieronnan vaikutusta akupunktion avulla asiakkaan niin halutessa. Viimeisimpänä olen käynyt purentalihasten hieronta koulutuksessa. Purentalihaksia hoidettaessa käsitellään niskahartia seutua, pään aluetta ja purentalihakset kasvojen ja kaulan sekä suun sisäpuolelta.

Näiden koulutusten lisäksi olen käynyt myös raskausajan hieronta koulutuksen. Raskaana olevaa hierottaessa käytän apuna tyynyjä joiden avulla saadaan mukava ja tukeva kylkiasento.

Teen mielelläni niin hoitavia kuin rentouttaviakin hierontoja, aina asiakkaan toiveita kuunnellen.

Facebook

Google Maps